Onderhoud en reparatie

Onderhoud

Elke auto heeft onderhoud nodig. Dit zorgt ervoor dat je veilig de weg op kunt en kan helpen om vervelende situaties te voorkomen. Bij Auto’s van Engel kun je terecht voor zowel onderhoud als reparatie.

Denk hierbij aan een grote of kleine beurt, preventief onderhoud, het repareren van schades of het vervangen van bepaalde onderdelen, zoals de banden, de distributieriem of de remmen. Ook voor de APK keuring kunt u bij ons terecht.

Wij voeren reparaties en het onderhoud uit o.b.v. de richtlijnen van de fabrikant van jouw auto. Op die manier behoud je je fabrieksgarantie!

  • Onderhoud en reparatie
  • Onderhoud camper
  • Reparaties

Vervangend vervoer
  • Wanneer je reparatie langer duurt dan dat je zonder auto kunt, dan kunnen wij vervangend vervoer voor je regelen. De kosten hiervoor zijn €29,95 per dag.
  • Liever fietsen? Dat kan ook. Wij hebben een leenfiets die je, totdat je auto klaar is, gratis kunt gebruiken!

Weten waar je aan toe bent

Niemand houdt van verrassingen achteraf, vandaar dat we vooraf een zo’n nauwkeurig mogelijke schatting doen van het verwachte onderhoud en de te maken kosten. Wij hebben een eigen werkplaats naast het kantoor, die voorzien is van alle benodigde apparatuur (en onze vakkundige Bas), waardoor we makkelijk kunnen schakelen en snel inzichtelijk kunnen maken wat er gedaan moet worden. Na akkoord gaan wij aan de slag, zodat je weer veilig en vertrouwd de weg op kunt.

Onderhoud of reparatie nodig?

Is het weer tijd voor een onderhoudsbeurt of is er een andere reden dat je graag wilt dat wij even naar je auto kijken? 

Neem dan gerust contact met ons op via info@autosvanengel.nl, T: 030 208 0288 / T: 06 3645 8232 of vul ons contactformulier in via onderstaande button.

Contact opnemen

Testimonials

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten

Mieke Sinkeldam

Geen idee of wens is teveel voor Peter. Hij denkt met je mee, is flexibel en geduldig en zorgt ervoor dat je uiteindelijk exact dat krijgt wat je zoekt. Ik beveel hem van harte aan.

Rogier Cantor

Ik heb Auto’s van Engel leren kennen als zeer kundig, gedreven en klantvriendelijk. Hun service staat op een zeer ongewoon hoog niveau binnen de branche. Ik raad ze daarom zeker aan!

Marleen de Kok

Naast dat mijn auto goed wordt onderhouden, wordt er ook met me meegedacht om problemen in de toekomst voor te zijn. Kortom kwaliteit en service voor een eerlijke prijs.

Bas Cloin

Peter en Bas zijn toppers! De persoonlijke benadering is altijd fijn. Zoek je een auto, eerlijk advies of een garagebedrijf met oog voor details? Dan is dit je adres.