Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Je wilt een nieuwe auto kopen. Maar waar begin je en waar moet je op letten? De keuze is namelijk enorm. 

Geen paniek! Wij helpen je graag bij het kopen van een mooie, betrouwbare en kwalitatief goede auto, voor een prijs die past binnen jouw budget!

Hoe gaan we te werk?

Een auto is heel persoonlijk. Iedereen heeft andere voorkeuren, andere verwachtingen en een ander budget. Om die reden gaan we samen met jou kijken naar de eisen waar jouw auto aan moet voldoen. Om vanuit daar te bepalen welk type auto bij jou past. We bepalen dan het merk, de uitvoering en het soort brandstof dat voor jou geschikt is. En natuurlijk bespreken we jouw budget. Op basis van deze uitkomsten gaan we op zoek naar jouw auto. 

Hebben we een auto gevonden die past binnen je budget, dan gaan we het verleden van de auto checken. Zijn wij enthousiast over de historie en jij over de auto? Dan gaan we samen de auto bekijken, zodat jij een gevoel kunt krijgen bij de auto en wij hem kunnen controleren op eventuele gebreken. We geven je daarbij volledig inzicht in wat we vinden, de historie, mogelijk toekomstig onderhoud en de prijs. Op die manier kunnen wij je het beste advies geven! 

Zijn we allebei enthousiast en besluit jij om tot aankoop over te gaan?

Dan regelen wij de aankoop en verdere afhandeling, en zorgen wij ervoor dat jij, nadat alle regelzaken geregeld zijn, kunt wegrijden als trotse eigenaar van je nieuwe auto!

  • Reparaties
  • Wagenpark

Wij geven garantie!

Naast de begeleiding van het volledige aankoopproces zijn er nog een aantal voordelen wanneer je ons, Auto’s van Engel, laat helpen bij je aankoop. We geven namelijk:

Daarbij is de prijs waarvoor we je de auto aanbieden inclusief onderhoud, eventuele vooraf overeengekomen reparaties en BTW.

Auto importeren

Bij het importeren van een auto komen wat meer zaken kijken dan wanneer je een auto koopt in Nederland. Wij kunnen ons voorstellen dat je dan graag wat hulp inschakelt van iemand die dat vaker heeft gedaan.

Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Wij hebben al meerdere auto's geïmporteerd en met deze kennis en opgedane ervaring helpen we je graag bij het aankopen, invoeren en ophalen van jouw (droom)auto.

Meer weten?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@autosvanengel.nl, T: 030 208 0288 / T: 06 3645 8232 of vul ons contactformulier in via onderstaande button.

Contact opnemen

Testimonials

Ervaringen van klanten met de aankoopbegeleiding van Auto's van Engel

Hans Kusters

Wij hadden een uitgebreide eisen- en wensenlijst voor onze nieuwe auto. Na een gezellig zoekgesprek heeft Peter, boven Hamburg, een perfecte match voor ons zoekplaatje weten te vinden.

Eméli Schoenmaker

Ik ben super geholpen door Peter in mijn zoektocht naar mijn eerste auto. Zowel hij als Bas zijn enthousiast, prettig in de communicatie en denken met je mee. Je merkt aan alles dat ze werken vanuit een passie voor auto’s. Het zijn toppers!

Hans Smalt

Ik ben zeer tevreden over mn V70 die ik bij jullie heb gekocht. Vanaf het eerste contact voelde het al goed. Peter kwam op mij zeer professioneel over en ik was ook zeer verrast hoe de auto eruit zag. Nogmaals bedankt voor de fijne auto!!!